15 Şubat 2015 Pazar

DEĞİŞİM ZAMANI GELMEDİ Mİ? PEKİ SİZ HAZIRMISINIZ?

Artık bazı şeyleri değiştirme zamanı gelmedi mi?

Zaman hızla akıp giderken ha bugün ha yarın başlarım diye hep ertelediğiniz doğru ve sağlıklı beslenme ile birlikte vücudunuzu forma sokmak zamanın geldiğine inananlardan mısınız?

İlk adımı atmanın zamanı gelmedimi hala?

Her pazartesi başlanan ve salı günü sona eren bitmek tükenmek bilmeyen dietlerden,spor salonlarına yazılıp bir ay sonra bırakmalara kadar hep aynı kısır döngünün içinde bir türlü istediğiniz sonucu alamıyorsanız size bir teklifim olacak.

Spor salonuna gitmeden,içinde kibrit  kutusu ,1 çay kaşığı,100gr bilmem ne, kelimeleri geçmeyen ve tamamen damak tadınıza uygun şekilde beslenmeye devam ederek,sadece bir kaç küçük kural değişikliği,biraz da açık havada egzersiz yaparak istediğiniz forma ulaşmanın aslında çokta zor olmadığını duymak kulağa hoş geliyor değil mi?
 


    








Bütün bunlara ulaşmak hiçte zor değil,siz önce buna karar verin,sonra birlikte neler yapabileceğimize bakalım.Eminim ki şimdiye kadar beklediğiniz ve kaybettiğiniz zaman için üzüleceksiniz.

Yeni bir başlangıç için ,yeniden başlamak için,daha kaliteli bir yaşam için,daha sağlıklı ve zinde olmak için, top sizde.

Alper Tuncay
Bireysel antrenör ve beslenme danışmanı
alper.tuncay@gmail.com
532 426 51 19


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder